رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

قیمت پرواز رفت و برگشت تهران - نجف در ایام اربعین ۸ میلیون تومان شد | مشهد - نجف ۱.۵ میلیون تومان بیشتر

  • کد خبر: ۱۷۸۰۴۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
قیمت پرواز رفت و برگشت تهران - نجف در ایام اربعین ۸ میلیون تومان شد | مشهد - نجف ۱.۵ میلیون تومان بیشتر
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری قیمت بلیت پرواز رفت و برگشت تهران به نجف و بغداد را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز محمد محمدی‌بخش در نشست خبری با اشاره به این‌که سال گذشته در اربعین حدود ۲۵۱ هزار نفر از طریق حمل‌ونقل هوایی به عتبات عالیات منتقل شدند، اظهار کرد: همه مولفه‌های مربوط به اربعین ۱۴۰۲ فراهم شده و هماهنگی با عراق نیز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: امسال با تعداد زیادی هواپیما به دو فرودگاه بغداد و نجف پرواز خواهیم داشت و بیشترین پرواز‌ها را در بازه زمانی ۲۷ مرداد تا ۲۰ شهریور ماه خواهیم داشت.

محمدی‌بخش یادآور شد: الان ۱۵۰ پرواز هفتگی به عراق داریم که پرواز‌ها را به صورت پلکانی افزایش می‌دهیم تا بتوانیم به زائران اربعین خدمات رسانی کنیم.

وی درباره قیمت مصوب پرواز‌های اربعین، گفت: مطابق تمام محاسبات انجام شده و با دستور وزیر راه و شهرسازی با رایزنی با ایرلاین‌ها قیمت بلیت پرواز رفت و برگشت از تهران به نجف و بغداد ۸ میلیون تومان مصوب شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: قیمت بلیت پرواز‌های رفت و برگشت مشهد به نجف و بغداد نیز یک و نیم میلیون تومان بیشتر خواهد بود، یعنی ۹.۵ میلیون تومان.

آمادگی فرودگاه امام برای انتقال ۲۵۰ هزار زائر اربعین

چلندری مدیرعامل شهر فرودگاهی امام نیز در این نشست گفت: به دنبال آن هستیم ترمینال سلام را به‌عنوان ترمینال نمونه منطقه به ثبت برسانیم.

وی افزود: در حج و اربعین ۱۴۰۱ و حج امسال بخش قابل توجهی از پرواز‌ها از فرودگاه امام انجام شد. سال گذشته ۸۰ درصد از پرواز‌ها اربعین و حدود ۳۰ درصد پرواز‌های حج از طریق فرودگاه امام انجام شد. سال گذشته ۱۸۰ هزار زائر از فرودگاه امام به عتبات عالیات عزام شدند و برای امسال آمادگی انتقال ۲۵۰ هزار زائر را داریم.

امسال نیز در شهر فرودگاهی امام موکب‌های متعدد را راه‌اندازی می‌کنیم، گفت: هماهنگی لازم با شرکت‌های هواپیمایی برای پرواز‌های اربعین انجام شده و امیدواریم مانند سال گذشته یک مسافر جامانده نداشته باشیم.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام (ره) پارگینگ محوطه ترمینال سلام ظرفیت ۶۰۰۰ خودرو را دارد، بیان کرد: تعدادی اتوبوس در فرودگاه مستقر شده که اقدام به جابجایی مسافران از فرودگاه تا میدان آزادی می‌کنند.

آمادگی ۲۵ فرودگاه برای پرواز‌های اربعین

رضا نخجوانی سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز در این نشست با بیان این‌که ۵۳ فرودگاه زیرمجموعه شرکت فرودگاههاست، گفت: از این تعداد ۹ فرودگاه بین‌المللی و ۳۵ فرودگاه هم مرز هوایی است که البته برخی از این فرودگاه نواقصی هستند. مابقی نیز فرودگاه‌های غیر مرز هوایی است.

وی یادآور شد: سال گذشته از ۲۰ فرودگاه زائران اربعین اعزام شدند که امسال این تعداد به ۲۵ فرودگاه افزایش یافته است. سال گذشته ۲۹۱ پرواز رفت و ۲۹۱ پرواز برگشت اربعین انجام شد.

شمس‌الدین فرزادی‌پور مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: تلاش می‌کنیم با افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی خدمات را ارتقا دهیم. برای اولین بار تیم کاملی را در فرودگاه نجف مستقر می‌کنیم تا بتوانیم نیاز زائران را در مرحله برگشت تامین کنیم.

وی بیان کرد: تلاش می‌کنیم با قیمت مناسب‌تر امکان فروش بلیت را در فرودگاه نجف فراهم کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->